donderdag 26 september 2013

Extra informatie

Beste buren,

De laatste offerte is binnen en de prijzen zullen deze week in je mailbox terecht komen mits je je aangemeld hebt (de deadline is vanavond 2359!). Een aantal aandachtspunten:


  • De prijs is bepaald op het vervangen en aansluiten van de leiding naar de keuken en een aansluiting naar de bovenverdieping (in een aantal gevallen). Dus zoals op de eerder gepubliceerde fotos staat.
  • De kruipruimte mag absoluut niet vochtig zijn ivm arbo regels. Als er water in staat bestaat de kans dat de installateur onverrichter zaken naar het volgende adres gaat. 
  • We moeten nog aangeven wanneer de werkzaamheden het beste uitkomen zodat de installateur een planning kan maken. Hier hoor je nog meer van. Hierdoor kunnen we kostenvoordeel behalen.
  • Er worden 3 prijzen genoemd. Maak AUb direct een keuze op het moment dat je de mail hebt gelezen. Ik vermoed dat het niet zo een lastig dilemma zal zijn. Zeker als je naar de prijzen en de voorwaarden kijkt.

De reden dat wij vragen om een snelle keuze is zodat de werkzaamheden snel kunnen beginnen. Zoals eerder genoemd is de prijs afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De eerste aanmelder zal moeten wachten op de laatste om de prijs zeker te stellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten